Detta är riktigt bra! Nordnets iPhone-applikation är utan tvekan det bästa jag sett i bankväg på mycket länge (detta är lika stort som när de första Internet-bankerna introducerades!). Jag har själv inte en iPhone pga att jag gillar Android bättre, och jag hoppas denna applikation portas till Android-OS inom kort, men för alla iPhone användare så är ju detta en oumbärlig applikation!

Bra jobbat Nordnet! Applikationen har allt, kurser i realtid, bra köp & sälj-gränssnitt, möjlighet att överföra pengar, betala räkningar mm mm. I stort sett “allt” man behöver. Vad gäller nyheter osv är jag lite osäker, har inte hunnit testa applikationen än, men kommer att göra det under kvällen på min iPod Touch. Skriv gärna kommentarer om du använder applikationen, är den bra? Passar den dina behov? Vad saknas?

Läs mer på Nordnet.se