Jag har nu varit i kontakt med Nordnet, och iPhone-appen är ju sedan några dagar uppdaterad, med orderdjup i fem nivåer samt realtidskurser direkt i mobilen. Det finns numera också ett läge för icke-Nordnetkunder där de kan se aktiekurser osv.

Android-lanseringen nämner Jonas som jag var i kontakt med såhär… “Jag kan inte ge exakt tidpunkt, men jag räknar tiden i veckor snarare än månader”. Det innebär i min värld att vi är 2-6 veckor fram i tiden. Hade det varit längre hade han sagt några månader. Hade det varit närmsta veckan hade han sagt några dagar… Det är min tolkning i alla fall.

Jag längtar verkligen efter Nordnet-appen eftersom jag har en Desire som privat lur för tillfället.

Håll utkik här på sajten, jag kommer fortsätta hålla kontakten med Nordnet för att se om vi kan få mer besked inom kort…