Nu är jag tillbaka efter en vecka i värmen, har följt börsen på distans lite sporadiskt, och ångrar att jag sålde mina Bear :-( Jag fick rätt till slut, börsen skulle ner, dock så är jag glad att jag ändå minskade risken i portföljen. Skönt att åka på semester och inte behöva följa kurserna slaviskt…

Något jag dock följt är diskussionen här på sidan angående Nordnet & Android. Jag har också mailat med Nordnets marknadschef och fått bekräftat att appen som ligger på Android Market är deras officiella. Har också sett i kommentarerna att flera har gjort detta.

Jag kände precis som en del andra när jag laddade ner den att den var lite för basic för att vara riktig, och var på fullt allvar orolig för att mina inloggningsuppgifter hade snappats upp av en falsk Nornet-app (phising). men fick i alla fall bekräftat att det var den riktiga.

Första intrycket….

Den är för basic… Dels är det jobbigt med tre fält för inloggning via en mobil (i alla fall från min Desire), när man väl kommer in kan man se innehav och köpa/sälja, se lite kurser osv. Men jag saknar Wintrade Mobil… Wintrade Mobil är fortfarande den bästa applikationen på den svenska marknaden i mina ögon. Dock så är det bra att de har släppt en app, nuväntar vi bara på release 2, 3 osv :-)

BP… Har varit nere i källaren o vänt, men kommit upp en bit igen. Oavsett vilket så ser jag detta som en långsiktig investering. Dock kanske jag minskar något framöver, ner till 200-300 aktier. Men de räknar jag med att sitta på året ut om inte aktien och/eller börsen kollapsar fullständigt.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x