Jag har idag inhandlat en liten post i Nokia till 68,70kr. Jag förväntar mig inga stora kursökningar kortsiktigt, men en liten post tycker jag aktien är värd nu. Ett VD-byte kryper sannolikt närmare och närmare, med “rätt” rekrytering på posten skulle det nog kunna skapa en positiv reaktion.

Jag tror också att Nokia börjar ladda upp med ett batteri av nyheter under hösten/vintern. De är trots allt väldigt stora, och jag trot Nokia kommer att bjuda upp till dans även gällande smartphone-segmentet framöver. Oavsett vilket så är de lågt värderade nu, och risken för ytterligare kursfall är klart begränsad.

Jag har även köpt Kungsleden…


idag, och det är ganska naturligt, i alla fall för dem som följt mig under året. Kungsleden är min favorit i fastighets-branschen, och jag vill på sikt bygga en bred portfölj med innehav både i Sverige och utomlands, i flera sektorer.

Jag kommer eventuellt att köpa mindre poster i några bolag till under veckan, men ligger också kvar med mitt innehav i Bear tills vidare. Jag har minskat det med 20% tidigare idag, men i övrigt ligger jag kvar, och tror på en fortsatt orolig börs. Jag börjar dock vackla i mn övertygelse, och får se, får vi en körare uppåt så ska jag försöka vara med. Mina Bear kan mycket väl bytas mot aktier om trenden stärks ytterligare.