Plockat hem vinsterna i Swedbank, H&M, Enquest & Tele2. Blev bra utdelning på samtliga. Bäst blev Enquest som gick upp lite drygt 10%. Swedbank 9%, H&M och Tele2 cirka 5%.

Köpt in XACT Bear till portföljen. I övrigt likvid i Nordnet-depån. Jag är osäker på läget, tycker vi är långt nere fortfarande, men är osäker på om USA orkar fortsätta upp även idag. Vi får se, räknar kallt med att kunna köpa tillbaka mina “favoriter” nästa vecka till lägre kurser. Väntar fortfarande på dåliga nyheter runt Italien & Spanien, känns som att det inte kommit några dåliga nyheter alls senaste veckorna, varit framför allt USA i fokus, även Italien och Spanien har ju varit i fokus med höga räntor, men inte med några konkreta dåliga nyheter.

Anders Borg mfl måste veta mer, eftersom han med flera hävdar att det riskerar att bli värre under hösten…? Vi får se, känns som ett mycket spänt läge i alla fall…

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.