Vilken spännande börsdag som nu tagit slut! Nokia levererade en kalldusch på marknaden vid lunchtid, och mitt innehav (som dock var ganska litet) åkte ut ganska snart efter rapportmissen. Jag tror fortfarande på bolaget på sikt, men det brukar alltid fortsätta ner en bit på en så dålig rapport.

Men, förresten, var rapporten så dålig? Jag tycker att de verkar väldigt självsäkra gällande smartphone-segmentet? Dock vill jag se mer innan jag investerar i den finska jätten igen. Tills vidare ligger jag utanför. Jag sålde för övrigt på 93,50kr och gjorde därigenom en förlust på cirka 6000kr på innehavet.

Karo Bio var dagens (enda?) ljuspunkt. Nordea köpte på sig rejält med aktier, och det tryckte upp aktien 8% på en i övrigt fallande börs. Det är mycket intressant… Det är inte utan att man blir lite nyfiken på varför det var så bråttom? De borde kunna köpa mindre poster utspritt över flera dagar och därigenom inte trycka upp kursen?

Min magkänsla säger mig att vi spräcker 9kr imorgon, för något måste vara i görningen… eller? Rapporten i övrigt var ju inte uppseendeväckande på något sätt, det är psoitivt att samtalen med FDA fortgår, och att samtal förs även i Europa är positivt. Jag tror att vi innan sommaren har fått mer info om dessa samtal.

En tanke… Är det nya VD:n som köper aktier innan han tillträder imorgon kanske? Det skulle i så fall vara en stark köpsignal och skulle kännas mycket bra att ha en “pilot” i förarsätet.

New Wave Group släppte en bra rapport idag. Hade börsen varit mer positiv hade aktien fått en större uppgång. Jag fortsätter bevaka bolaget och kommer gå in när jag får in mer likviditet i portföljen, alternativt väljer att avyttra något.

Google har också tagit plats, en ytterst liten post för cirka 20.000kr får bli en bra början. Jag kommer att öka innehavet under året, sannolikt dubblera innehavet eller lite till. Google är grymt intressanta, de kan fortsätta växa lavinartat i många år till, trots att de redan idag är jättestora!