Gällande min blankning i dollar så köpte jag tillbaka dollar i måndags, förlusten blev cirka 9000kr och det var inte någon av mina bättre investeringar… Men så är det ibland, jag tror fortfarande att dollarn ska ner på lite sikt, men eftersom börserna är så oroliga just nu så väljer jag att vänta lite med att återigen satsa på att dollarn ska falla.

Jag var ju inne i oljan också, och den bevakar jag faktiskt noga nu, jag tror absolut att oljan ska upp! Det är flera ledande analytiker och analyshus som har målkurser på oljan på runt $100 under året. Det finns en stor uppsida kvar i oljan, och en korrigering från toppnoteringarna på lite över $80 är nog snart avklarade. Jag kommer nog att gå in i olja igen den närmsta tiden.

CMC Markets är riktigt roligt att handla med, applikationen trollbinder dig! Jag är van vid olika handlarapplikationer, men CMC Markets har verkligen byggt en flexibel applikation, själv använder jag nästan uteslutande deras webb-lösning, den är lite enklare, men också “renare”. Dessutom är jag ofta på resande fot och då är det den enda möjliga lösningen. Men, återigen, CMC Markets är “inte för alla”. Det blir snabbt stora summor man handlar med, och man får inte ta för stora risker.