Dags för lunch, än en gång.. :-) Det är massor av frågor på hur min portfölj ser ut, jag har därför beslutat att lägga ut procentuellt hur portföljen ser ut. Jag kommer inte nämna några belopp. Portfölj-redovisningen inkluderar både månadssparanden, korta & långa placeringar. Många innehav är nya månadssparanden via Aktieinvest, därför är vissa innehav väldigt små för närvarande. (Om ngn tycker det ser konstigt ut).

Som ni kommer se i portföljen så ligger jag likvid till stor del i min tradingportfölj, men har självklart också långa innehav i min långa portfölj. Jag är alltså inte en utpräglad day/swingtrader, men jag är inte heller helt fokuserad på värdeinvestering. Jag försöker kombinera det bästa av båda världar, rätt eller fel, det är så jag valt att jobba i alla fall :-)

Ni finner portföljen längre ner i höger kolumn. Den uppdateras en gång per dygn.