Har ökat i MEDA under dagen. Tycker bolaget är mycket intressant, och Dymista kommer vara i fokus när rapporten kommer i Februari.

RIM har jag sålt idag med en uppgång på cirka 26% på en vecka. Sålde innehavet på $15,93 precis. Räknar med en rekyl nedåt nästa vecka när Apple hamnar i fokus pga rapport. Räknar dock med att köpa tillbaka RIM mellan 14-15 dollar nästa vecka. Planen är att ha aktien över eventet den 30/1 när de presenterar sina nya telefoner och operativsystem. (Tror dock att resan upp senaste veckan gått lite fort…).

Apple, har jag  mot mina principer valt att specka inför rapport. Köpt en liten post på $498 idag. Aktien är svag tekniskt, och det kan vara så att den ska ner ytterligare, men efter senaste tidens media & spekulationer så är förväntningarna lägre än på länge. Tror att bolaget kan överraska positivt vid rapporten nästa vecka, men vi får väl se. Kommer dock inte behålla aktien, kommer att sälja på rapporten, eller precis innan. Tror att Apple kommer få svårt att hålla tillväxttakten innevarande år, dock är det samtidigt så att p/e talet är väldigt lågt, deras kassa är enorm och de växer fortfarande… Det är lätt att bli galen när man försöker bilda sig en uppfattning om det bolaget… Och försöka undvika att känslorna för produkterna styr beslutet att köpa eller sälja…

Nästa vecka blir spännande med både Apple & Google som rapporterar!