Haft en hel del annat att tänka på senaste dagarna, legat hemma sjuk och ställt till med en massa problem för min omgivning. Jag har inte följt börsen mer än sporadiskt, jag har dock sett att kurserna gått i “rätt” riktning. Jag missade uppgången i Kungsleden eftersom jag sålde hela innehavet en liten stund efter förra inlägget. Det positiva i sammanhanget var att jag köpte på mig rejält med BEAR. Totalt 7000st. Realiserade den vinsten idag. Blev en bra hacka på några dagar.

Köpt på mig lite H&M, Kungsleden, Clas Ohlson idag på dippen. Tror på en i alla fall kortsiktig rekyl uppåt på någon dag. Ligger dock med de mesta pengarna vid sidan fortfarande. Har lagt in en liten köporder på Karo Bio också, men den har inte gått igenom än. Börsen är verkligen extremt volatil dessa dagar, man ska ta det väldigt lugnt i dessa tider och inte ta några förhastade beslut!

Fick förresten ytterligare en kommentar angående Precise Biometrics i veckan, uppköpsrykte återigen med Sagem som trolig köpare, och det är ju ganska troligt faktiskt, vi får se om det stämmer denna gången…