Kul med en uppgång på nästan 9% i BP idag, men jag är väl medveten om att den kan falla lika mycket imorgon igen… Dock känns BP intressant på nuvarande nivåer. Jag ligger kvar med mitt innehav, men kommer att minska lite om den fortsätter stiga. Mest för att säkra vinst i ett osäkert världsläge.

Världsläge ja… Heikensten och Lundgren har gjort lite uttalanden i Almedalen idag, det ser inte helt ljust ut, och som Lundgren sa “i princip alla kriser på finansmarknaden har kommit i Augusti/September”. Jag väljer att ligga lågt över sommaren. Har köpt 1500 BEAR idag på 28,90kr. Jag kommer nog att öka det innehavet efterhand igen om vi får ytterligare uppgångsdagar, jag tror absolut att vi ska ner från dessa nivåer.

Dock är jag lite splittrad, är intresserad av Hexagon, Volvo, New Wave och några till, men avvaktar nog ett tag till, sätter sig börsen ordentligt så kan jag köpa dessa aktier rejält billigt i september. Även Karo Bio, Precise Biometrics, RIMM, Google mfl finns med på min bevakningslista.

Tills vidare ligger jag likvid med BP & BEAR som enda innehav.