Igår valde jag att återigen kliva in i RIM. Jag har legat utanför någon vecka efter min exit på $75. Igår uppstod ett köptillfälle eftersom Verizon i USA senare i år börjar sälja iPhone, och det utlöste ett säljtryck på RIM som föll med över 2% initialt. Jag köpte en relativt stor post på $74 i snitt. Jag plockade in aktierna i ett spann mellan $74,10-$73,86 vid 17-tiden.

Aktien slutade på $74,90 och idag efter stängning (efter 22.00) släpper RIM sin kvartalsrapport. Köprekarna har duggat tätt senaste veckorna, och många är “bullish” inför rapporten. Så även jag. Jag tror RIM kommer att överraska med en större kundbasökning än väntat, och de närmsta veckorna räknar jag med flera kursdrivande nyheter, speciellt under WES, som är RIM:s årligt återkommande konferens i Orlando. Där brukar man släppa “stora” nyheter, och i år kan vi säkert räkna med 1-2 nya terminal-releaser och kanske lite annat smått & gott.

Jag rekommenderar ingen att köpa aktier inför rapport, men i detta fall har jag själv kommit fram till att risk/reward ser bra ut. Vid en bra rapport är vi snart uppe på $100. Vid en dålig rapport faller vi tillbaka till under $70 igen.  Men jag tror inte rapporten blir dålig.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x