Som jag skrivit flera gånger tidigare, ingen enkel börs för närvarande… Jag avyttrade både Kungsleden och H&M idag, vinst blev några hundralappar på respektive innehav. Var nära att köpa Bear imorse men vågade inte, såhär med facit i hand så skulle jag ju vågat, men det är inte lönt att gråta över spilld mjölk. Det kommer fler chanser att hoppa in i Bear igen på en bra nivå kommande veckor.

Jag ökade innehavet i Karo Bio med 50% idag. Fick samtliga aktier på mellan 7,30-7,35 och det upplever jag som en vettig ingångsnivå. Jag upplever det så just nu i alla fall. Det har varit gott om insiderköp senaste tiden, framför allt nya VD:n som köpte 500.000 aktier. Men även många andra har köpt mindre poster. Jag tror på ett avtal innan midsommar, det har ju varit deras tidplan ganska länge nu, och skulle det bli fallet så blir det en rolig sommar i år :-)

Har också köpt RIMM & Google för cirka 50.000kr i vardera aktie. Skulle vi få en vända upp till i USA kommande vecka så tror jag dessa aktier ligger bra till. RIMM har “rasat” från $77 till cirka $60 på några veckor utan negativa nyheter, Google har rasat över 10% på samma tid. Det är korta affärer i dessa aktier, och skulle de falla ytterligare kommande dagar så går jag ur igen.

I övrigt ligger jag likvid och velar fram & tillbaka… Men det är kul med några innehav på Börsen i alla fall, lite spänning vill man ju ha även om de mesta pengarna ligger vid sidlinjen :-)