Det är en svår börs, jag tror fortfarande riktningen är upp på kort sikt, men osäkerheten är större än på ganska lång tid. Samtidigt kommer det både positiva och negativa rekommendationer och nyheter.

Jag har idag valt att sälja av innehaven i Investor, New Wave, Clas Ohlson & Betsson. Jag har dessutom minskat med 150 Berkshire och 100 RIMM.

Det enda företag jag ökat i är Karo Bio. Jag har fiskat lite aktier på 9,35 och 9,40 (som också blev slutkursen idag). Jag har köpt totalt 8000 aktier i Karo Bio idag. innehavet består nu av 13000 aktier.

Jag återkommer senare med mer detaljer, men tycker aktien ser intressant ut, Börsveckans rek ger ytterligare bränsle till aktien, och jag tror att den med lite tur kan gå över 10:an ganska snart (läs denna veckan).

Återkommer senare ikväll med mer kommentarer runt Spyker och mycket mer, nu måste jag iväg på ett styrelsemöte. På återseende!