Jag har varit iväg några dagar, så bevakningen av börsen har varit lite decimerad. Jag har idag sett Karo Bio sjunka inför rapporten imorgon. Jag sålde av 2000 aktier på 9,50kr. Resterande 18000 aktier ligger jag kvar med över rapport. Jag förväntar mig egentligen inga nyheter i rapporten, men hoppas naturligtvis på positiva uttalanden från POW osv i kommentarerna.

Burnraten är sannolikt hyfsat bra, men allt fokus kommer ligga på kommentarerna runt avtalsprocessen för Eprotirome.

Jag var nära att plocka in Swedbank idag, men vågade inte, jag tror dock de överraskar positivt, jag tror det är en bra chans till 5% ökning imorgon!

Jag är också intresserad av New Wave som föll 6% idag på en säljrek från Swedbank i kombination med en i övrigt tråkig börs. Rapport senare i veckan, de kanske åker in i portföljen sent imorgon, lite beroende på hur börsen i övrigt går förståss.

Nu väntar snart en ny dag, och den börjar med en spännande rapport från Karo!Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x