Grattis alla ägare i Topotarget! Idag kom äntligen nyheten många väntat på angående Belinostat och partnersamarbete. Det ger dels en trygghet i form av en upfront betalning på $30 Miljoner, dels en stor potential vid framtida milestones och senare också lansering. Själv har jag varit avvaktande till aktien, och bibehåller den inställningen trots dagens pressmeddelande. Jag kommer dock att bevaka aktien även framöver, och det är fullt möjligt att jag på sikt tar in aktien i portföljen.

Gällande Karo Bio så har jag idag dubblat innehavet till 20.000 aktier på 10,20kr. Jag tror att Karo Bio är nästa kursrusare, och det ganska snart. Det finns många analyser gällande bolaget, och också många åsikter, men i min värld så borde det vara upplagt för ett bra 2010 för aktieägarna, nya pengar i kassan vilket ger trygghet, en styrelse med erfarenhet från stora uppköp och avtal, en produkt i världsklass (Eprotirome) samt spännande möjligheter i form av ER-Beta projektet.

RIMM är ju en annan favorit, jag ökade faktiskt till 900 aktier igår, och sålde av 400 av dem idag igen med en vinst på några tusenlappar. RIMM är faktiskt riktigt bra att trada med, kursrörelserna är relativt enkla att förutspå, och de upprepar sig gång på gång… Dock tror jag att vi snart närmar oss ett utbrott uppåt. Mina 500 RIMM-aktier ligger mig därför varmt om hjärtat just nu.

Jag lyckades få iväg mina Berkshire Hathaway på $77,92 och det var ren tur, toppnoteringen blev $78! Jag sålde dock ganska tidigt på dagen i USA. Mina Google åkte också, jag är rädd för att den ska ner ytterligare och att jag gick in för tidigt, sålde med cirka 1200kr i förlust. Tror dock väldigt mycket på Google på sikt!

Just nu har jag alltså bara 20.000 Karo Bio & 500 RIMM i portföljen, i övrigt likvid.


Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Hej Andreas, verkar som att vår gemensamma vän får rätt ang Topo, har nu börjat gå in och kommer utöka mitt innehav i veckan. Det verkar inte som att svenska eller utländska aktieplacerare fått nys om detta lilla guldägg ännu. Har du några planer på att ta in Topo? Värderingen känns lockande!

Mvh Anders

Anonymous
11 years ago

Håller med, bara att gratulera Jörgen! Jag envisas med att ligga utanför faktiskt. Visst, tror att den kan gå upp lite till, men tror kortsiktigt mer på mina innehav i Karo & RIMM. Men visst, kommer nog också att plocka in Topo, i alla fall några stycken…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x