Jag har legat utanför Karo Bio i flera månader nu, har inte haft aktier sen i våras i Karo Bio, jag har dock bevakat bolaget hela tiden, bolaget har åkt upp & ner på Börsen, mest ner dock senaste året… Jag har bevakat bolaget sedan 2008, nu i kväll läste jag en intervju med Bo Håkansson som är ordförande i Karo Bio på realtid.se. Det var en intressant intervju med en intressant person, och följande citat var riktigt intressant…


I Biolin äger du 38 procent, men i Karo Bio bara 3 procent. Varför?
– Det är en bra fråga.

– Varför tror du själv att det är så?

Att du inte vågar investera mer i Karo Bio?
– Så skulle det kunna vara, men det är inte orsaken.

Att du inte har råd att investera mer?
– Det skulle också kunna vara det, men det är det inte heller.

Vad kan det annars bero på?
– Det kan vara för att jag är ”insider”.

Här kan du läsa hela intervjun på realtid.se

Jag kommer titta närmare på bolaget imorgon fredag, och eventuellt köpa en mindre aktiepost i bolaget.