Detta är stort! Detta är bra! New England Journal of Medicine publicerar imorgon en artikel om Eprotirome och dess positiva effekter vid behandling av höga blodfetter. Detta är stort! Tror vi kan räkna med minst 20% upp imorgon, sannolikt mer. Tyvärr står jag utanför, men kommer nog att avyttra flera av mina innehav imorgon för att gå in med minst 10.000 KARO om den inte sticker allt för mycket…

Med denna artikeln i ryggen så tror jag vi kan få en fin vår, står aktien i 20kr i Maj? 30kr? 50kr? Hur långt iväg ligger ett avtal efter denna mycket positiva artikel som visar hela världen att Karo Bio har haft rätt i sin forskning? Denna typ av artikel i världens mest ansedda medicinska tidsskrift är ett enormt erkännande!

Grattis till alla som äger Karo Bio, och framför allt till personalen som gjort ett grymt arbete! Nu börjar resan mot avtal på allvar, och jag tror vi kan krossa 10kr redan imorgon…Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Hej!

F-n vad du ær bra! Hittade dig igår , læste om Karo bio och vad hænder på børsen: aktien skjuter upp i højden precis som du førutspått .Bravo!

Anonymous
11 years ago

nu var du ju ändå lite överoptimistisk. ;) äger karo, och visst är artikeln viktig och det glädjs jag över. men den har ju ingen egentlig betydelse för företagets ekonomi eller det faktum att man försökt få avtal om epro nu i många år. som alltid så ger denhär typen av publicitet ett rally på morgonen som sen mattas av under eftermiddagen. är på 7,85kr vid skrivande stund. hoppas du inte köpte 10k st imorse i hopp om en kortsiktigt bra affär.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x