Börjar få kalla fötter vad gäller börsutvecklingen närmsta tiden. Turbulensen runt Grekland fortsätter, och jag ser små möjligheter till att skuldkrisen på något enkelt sätt snabbt blåser över. Det kommer bli värre innan det blir bättre, och skulle det förvärras i Grekland, med nyval osv så kan vi snabbt se 10% ned på börsen tror jag. Dock tror jag att konjunkturen klarar det, och att många företag fortsätter frodas, men bolagen och aktierna är två skilda saker.

Kortsiktigt kommer jag minska exponeringen mot börsen ytterligare. Har dock ökat senaste veckorna i Alliance Oil, jag tror att den kommande hösten med ett positivt nyhetsflöde har möjlighet att lyfta aktien till betydligt högre nivåer. Jag tror starkt på Alliance, även om jag ogillar att ägarna sålde av tidigare i våras, och att affärsklimatet i Ryssland fortsatt är utmanande… Även efter ökningen i Alliance så står innehavet för under 5% av mitt investerade kapital.

Ett råd – ta det lugnt på Börsen kommande veckor, och ta inga förhastade beslut om det blir turbulent enskilda dagar.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. Köp Guld, Olja, Dollar, Euro, SEK osv. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x