Jag har realiserat sommarportföljen idag. Vinsten blev totalt 197kr på en månad. Jag hinner inte bevaka börsen så pass noga att jag kan hålla på med trading. Jag har istället använt pengarna för att köpa in följande aktier idag.

  • H&M på 199,70kr
  • Volvo på 90,25kr
  • Lundin Petroleum på 82,70kr
  • Meda på 70,05kr

Visst, vi kan fortsätta ner, men på sikt kommer dessa nivåer att uppfattas som billiga. Jag har fortfarande kapital vid sidan om, och har utöver ovanstående innehav redan positioner i bland annat RIM, Precise Biometrics, Betsson, Kungsleden, Clas Ohlson, Coca Cola, McDonalds, Google, Apple, Hexagon, Byggmax, Kinnevik, Nokia, Ratos och Avanza Zero. De flesta av innehaven är dock väldigt små (de flesta motsvarar 1-2% av portföljen. Flera av aktierna månadssparar jag i via Aktieinvest också.

RIM har som väntat gått upp kraftigt idag, omdömena är dock blandade. De flesta är dock överens om att dessa telefoner räcker för att stoppa nedgången kortsiktigt. RIM är dock extremt beroende av att komma ut med en QNX-telefon som är “hipp” och inne tidigt 2012 för att återfå förtroendet på allvar. SKulle de lyckas med det kan vi se kurser på upp mot 50-70 dollar igen. Innan dess lär vi röra oss mellan 20-35 dollar misstänker jag.

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x