Kryss i taket! För första gången i år ligger jag plus i min depå på Aktieinvest!! (Den depån jag månadssparar i). Ligger just nu 22kr plus :-) Började med den depån i sin nuvarande form den 30/12 2010. Har månadssparat i depån hela året, och har ökat sparandet efter sommaren, dubblerat insättningarna per månad faktiskt. Tycker detta är en klockren sparform, passar säkert inte alla, men jag är mycket nöjd i alla fall.

Min post i BEAR är illröd, vilket ganska tydligt visar det jag skrivit, det är helt omöjligt att förstå börsens svängningar just nu… Tyvärr missade jag sätta stopploss, så den affären ligger typ -10% snart. Får se hur jag agerar imorgon, var en miss att jag inte satte stopploss, men glömde helt enkelt bort det… 

Om vi bortser från BEAR-posten så är jag mycket glad över utspelet från centralbankerna idag. Det är precis den typen av koordinerade aktioner vi behöver se mer av. Dock tycker jag reaktionen var stor, och jag vill inte dra några större växlar på detta. Problemen i Europa kvarstår, och även om Italien osv inte går i konkurs/ställer in betalningarna så har de många svåra år framför sig med massor av besparingar och låg tillväxt…

Låt oss njuta lite nu av dagens uppgång, på återhörande imorgon!

Andreas