Vill börja med att klargöra att det är synd om mig, har en manlig förkylning, ni som är män och läser bloggen förstår säkert :-)… Jag har valt att inte göra något åt portföljen idag, RIMM är starka och öppnade upp direkt, fick därför inte en bra möjlighet att komma in, men avvaktar ett bra läge att öka innehavet ytterligare.

Dock känns BEAR som en bra och “trygg” placering just nu, det höjs många varningens finger för börserna världen över. OCh vet inte hur man ska tolka Bernankes besked idag att räntan inte ska höjas på ett tag i USA, visst, det är ju bra, men det innebär ju också att USA inte repar sig speciellt snabbt… Hade det varit en V-formation så hade vi ju fått höja räntan snabbare, nu verkar det ju verkligen bli en utdragen U-formation, och med problemen i PIGS-länderna i Europa också så tror jag det kan bli surt i vår…

Kungsleden gick bra idag, sannolikt med stöd från Bernanke i USA och utdelningen som vid nuvarande värdering är cirka 7%.

Imorgon är en annan dag, och vi får se om jag förändrar något då, är dock tveksam till det, känner mig för tillfället bekväm med mina innehav i BEAR & RIMM.

Har du kommentarer? Vad tror du om utvecklingen under våren? Några bra aktietips? Själv har jag svårt att hitta några riktiga guldklimpar… Kanske Topotarget trots allt? Eller Karo Bio? Eller Precise Biometrics?