Jag fegade ur i eftermiddags när jag satt på Arlanda och väntade på planet hem, jag sålde BEAR några minuter innan statistiken och köpte småposter i ett flertal aktier, H&M, MTG, Kungsleden, New Wave, Topotarget, Clas Ohlsson, AstraZeneca, senare sålde jag 100 RIMM på $70 och köpte 100 Berkshire Hathaway. Jag köpte bara mindre poster i varje bolag.

I övrigt ligger jag likvid och väntar på en kommande dipp, dock verkar börsen så stark nu så den förväntade dippen som jag väntat på hela veckan har nog skjutits på framtiden, idag noterade vi högsta noteringen på 21 månader! Vi har alltså brutit upp och forcerat flera motstånd, självklart kommer det vinsthemtagningar nästa vecka, men Dow Jones & Nasdaq slutade nära dagshögsta och högre än Stockholm även idag.

Jag börjar ändra uppfattning om Mars-April, jag tror vi får se stigande kurser, med mindre dippar bara. Jag planerar inte fler aktieköp kommande veckor, utan jag ligger bredvid med lite kapital och inväntar dippar för att kunna öka i innehaven och eventuellt plocka in fler, de jag tittar på är Fingerprint, Precise Biometrics, Sandvik, Betsson och några till.