Imorgon fredag kommer nya numret av Aktiespararen ut, och gissa vad, jag är med :-) Blev uppringd av journalisten Nina Hedlund, och tyckte det lät som en kul grej. Och måste erkänna, det är ganska kul att vara med i tidningen… Att få vara med och kommentera spelberoende på börsen är jättekul, och jag hoppas att fler ringer o frågar om jag vill vara med o tycka till framöver :-)

Artikeln i tidningen handlar om ett viktigt ämne, nämligen spelberoende på börsen. Detta är ett växande problem idag, och jag kan själv se alla möjligheter som ges vad gäller belåning och risktagande. Har man en dragning åt spelberoende kan man spela bort stora pengar på börsen, speciellt i olika derivat, warrants, optioner, CFD:s osv… Alla dessa instrument är bra produkter, vid korrekt användning, men de kan också bli riktigt tråkiga “vapen” i händerna på fel person…

Läs mer i tidningen Aktiespararen som alltså utkommer imorgon fredag. (sid 38-39)

Jag vet att denna artikel handlar om mig, och inte något relevant ur aktiehänseende, men lite stolt måste jag väl få vara att jag i alla fall blir tillfrågad att vara med? Hoppas ni inte sågar mig fullständigt i alla fall :-)

Länk till web-versionen (utan bilder) av artikeln


Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Hej!

Jag läste om dig i Aktiespararna idag. Kul artikel och det verkar som vi har kommit på samma slutsats om Warranter och risk :)

mvh
4020

Anonymous
10 years ago

Hej, ja absolut! Och nu känns börsen inte alls uppmuntrande :-)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x