Precise verkar ha stabiliserats något på en nivå mellan 2,30-2,50kr. Dock känns det inte stabilt, och tittar man på dagens handel så är i alla fall min tolkning att det är småsparare primärt som håller uppe kursen. Swedbank, Nordnet & Avanza är största netoköpare, Barclays, Deutsche Bank & Credit Suisse är största nettosäljare. Jag vet att det finns stora privata investerare bakom Avanza & Nordnet, men det är trots allt troligt att småspararna står för en hyfsat stor del av köparna idag. Det oroar mig. Jag är sugen på att köpa warranten TPRE4K 1.5OC som är baserad på Precise, men avvaktar ytterligare några dagar.

Screenshot 2013-09-30 21.15.12

 

investerar_sm

Tänkte köra igång en depå på Investerar-SM imorgon, och trada fiktivt med 100.000 under 4 veckor. Vi får väl se hur det går, men tänkte följa upp resultatet kontinuerligt här. Mitt nick på tävlingen är “andkri”. Läs mer om tävlingen på http://www.ngm.se/investerarsm/  .

Mina “Minishortisar” som jag köpte för någon vecka sen har utvecklats bra och jag gick ur positionen idag. Osäker på om vi ska fortsätta ner eller om vi ska rekylera uppåt igen? Jag tror att vi befinner oss ganska nära toppen för året, och jag tror inte att vi har ytterligare 5-10% att hämta hem, utan jag tror det blir slagigt närmsta tiden, dock kan det vara så att köparna kommer tillbaka imorgon efter några dagars nedgång från toppen. Ja, lite ambivalent. Undviker minisar i depån närmsta tiden och fokuserar på Investerar-SM (bland annat) :-)