Det blev en mörk måndag på börsen, och bankerna rasade, inte så mycket i Sverige, det blev 3-4% ner, men i Frankrike & Tykland rasade bankerna mellan 6-12% idag och innan det klarnar med turerna runt Grekland kommer det inte bli bättre, det är bara att inse… Visst, lite rekyler uppåt kommer, men det måste till krafttag för att ta oss upp ur detta “osäkerhets-träsk” vi befinner oss i nu!

Inte bevakat börsen speciellt noga idag, men tycker Ratos, Hexagon, Swedbank, mfl ser mycket billiga ut… Dock ökar jag inte i Swedbank i nuläget, aktien kan falla betydligt mer på oro för likviditet i banksystemet (även om jag är övertygad om att Swedbank klarar det).

Precise föll tillbaka 4 öre idag, och det ska bli intressant att se om aktien klarar hålla sig på dessa nivåerna, eller om aktien faller tillbaka ner mot 1,25-1,30kr. Tror vi behöver en nyhet ganska snart för att hålla intresset uppe. Men vi får se, handeln i aktien tycker jag ser bra ut.

Nu dags att sova, vi hörs imorgon!


Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

man får aldrig glömma att börsen alltid kommer igen. kommer ihåg när swedbank stod i 18kr …det var inte så länge sedan,så jag handlar så mycket jag har råd med fyll på i ladorna när det är rea på kvalitetsbolag. din trogne läsare christer.

Anonymous
10 years ago

Jag håller med, mågna av bolagen du nämner har jag köpt på mig lite i och kommer fortsätta med det om kurserna faller ännu mer-. Det känns som att marknaden har prisat in mycket kaos just nu,

Anonymous
10 years ago

Vilka är dina åsikter om metro aktien på lite längre sikt?

Anonymous
10 years ago

Christer – Håller med, vågar dock inte köpa Swed än, är girig, vill ha den ännu billigare :-)

Legendarisk – Visst är det så, men tror faktiskt det blir mer kaos innan vi vänder upp. Hoppas jag har fel…

Johansson – Bevakar inte Metro, så har tyvärr ingen åsikt alls, tror generellt inte på affärsmodellen långsiktigt, men kan säkert ha fel. Tycker det finns många andra aktier som är mer spännande!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x