USA har precis stängt. Blev en liten uppgång till slut. Börsen for dock “kämpa” för att fortsätta upp enligt min syn. Känns som att det kan komma ett nedställ precis vilken dag som helst, men börserna fortsätter sega sig uppåt.

Skärmklipp 2015-07-30 22.00.43OMXS30 ser just nu ut att öppna runt 0,3% upp imorgon. DAX är i stort sett oförändrad jämfört med stängning idag. Tror att vi följer mönstret senaste dagarna med upp på morgonen, för att sedan falla tillbaka, och sen avgörs det en timme innan USA om vi ska tillbaka upp, eller om vi faller vidare nedåt. Vi får se. Jag tror jag kommer köpa en knippe minisar för nedgång imorgon igen. Har en liten post och fortsätter bygga på den tills vidare.

Skärmklipp 2015-07-30 22.07.30Inför morgondagen är det en del statistik att hålla koll på, framför allt från USA men inga kioskvältare.

Rapportfronten är lugn, en del internationella rapporter, men på det hela taget en lugn fredag.

Tänk dock på att det är månadsskifte, på måndag är vi inne i Augusti, och det är historiskt sett ingen höjdare vad gäller avkastning.

Imorgon ska vi nog hålla koll på Syriza och helgens omröstning, samt eventuella efterspel efter IMF:s uttalande om att man inte stödjer ett tredje paket för Grekland i dagsläget. Det är potentiellt sprängstoff tror jag, men vi får se…