Det finns mycket läsvärt i “bloggosfären”, och då menar jag inte alla modebloggare med Blondinbella i täten, de är säkert också intressanta, men inget jag följer…

Nej, jag pratar om 4020, Cornucopia, Soljolja och många fler. Jag blir verkligen inspirerad av många inlägg dessa duktiga människor skriver. Efter att ha läst en del idag så känner jag plötsligt att Sololjas nya ögonsten Fairfax Financial Holding Limited (FFH) låter mycket intressant! Låter ju som en liten skatt som gömt sig i Kanada :-)

Likaså Telefonica, det är ju en känd aktier för mig eftersom jag jobbat inom Telekom i över 13 år, och ja, det är ett riktigt bra bolag, mycket intressant!

Det var bara ett axplock, jag rekommenderar verkligen alla läsare att besöka dessa välskrivna bloggar, de är klar läsvärda allihopa!

för min egen del så ska jag försöka höja kvaliten på inläggen ett snäpp, och inte bara skriva om min egen handel, utan skriva lite bredare om aktiemarknaden och bolagen jag bevakar. Allt hänger ju ihop, det är inte bara “aktietipsen” som är intressanta. Tack alla blogg-vänner för att ni finns!

Ni hittar de flesta bloggarna här http://www.blogtoplist.se/affarsverksamhet/