Sommar, sol & aktietips! Har pga olika omständigheter tvingats prioritera bort aktietips.net senaste månaderna. Men nu har jag semester och mer fritid, också haft tid att läsa lite mer än under våren. Tycker det är ett svårtolkat läge just nu, en del talar för fortsatt uppgång, men samtidigt har börsen gått väldigt starkt redan.

Läste på DI.se idag om uppköpsrykten runt Swedish Match, det tror jag absolut kan finnas substans i, de är lågt värderade och producerar bra kassaflöden. Konsolideringsrykten har under många år omgett den aktien.

Meda – här har det lugnat ner sig lite angående uppköpsrykten, men de är alltid aktuella för såna rykten. Förr eller senare kommer de köpas upp, det som sannolikt försenar affären är att priset är för högt i förhållande till redan bevisad intjäning. När Dymista kommit längre i lanseringen och värdet av läkemedlet börjar synas så kommer värdet på bolaget att öka ytterligare och högre bud kunna motiveras. Tills dess får vi hålla tillgodo med ett välskött bolag som är kul att följa.

Nu tillbaka till solstol, bad & lek med barnen!