Ja, nu är det bara några dagar kvar till tomtens återkomst i stugorna runt om i Sverige, och i övriga världen för den delen. I år är vi värda en bra jul, det har varit ett år fyllt med magsår och förluster i aktier, fonder eller liknande (för väldigt många i alla fall). För egen del blir det ett förlustår. Har förlorat pengar, framför allt på RIM som gått från cirka $70 till $12 på ett år, helt otroligt faktiskt :-)! Även övriga innehav har fallit tillbaka generellt. Ligger plus på några innehav just nu för året, det är Telenor, Google, McDonalds & Coca Cola. De amerikanska aktierna har också haft nytta av att dollarn stärkts senaste tiden.

Julklappstips?

Ja det finns det massor förståss. Förra året fick jag både “Mästarna” och boken om Warren Buffet. Mycket bra böcker, läste snabbt ut båda två. I år har jag önskat mig Percy Barneviks och Steve Jobs biografier, vi får väl se vad tomten kommer med :-)

Jag ligger lågt med nya inköp. Jag är (tyvärr) mycket negativ till den fortsatta utvecklingen, tror det kommer bli mycket värre i Europa, och skuldkrisen kommer bli mycket värre innan det om några år lugnar ner sig. Tror vi har minst 20-30% nedgång framför oss på börsen, men som jag brukar skriva, jag hoppas jag har fel!

Nu blir det House en liten stund till på TV4, sen sängen. Skönt med semester! Tagit Jul & Nyårsledigt idag, återkommer i arbetslivet i början av nästa år. Tills dess ska jag mysa med familjen, äta gott, bevaka börsen o bara njuta :-)

Sov gott!