Ja, var börjar man? Fredagen har rört sig på ngeativt territorium hela dagen. Men om man är Lundin Petroleum-ägare så har man kunna glädjas åt cirka 30% uppgång idag! (Äger själv inga LUPE för tillfället). Det är ett otroligt stort fynd man gjort, och uppköpsrykten lär börja cirkulera om ett tag. NU är LUPE så stora så att de riktigt stora oljebolagen börjar bli intresserade. Såg en artikel på DI.se om att ryssar & kineser säkert fått upp ögonen för denna “svenska” guldklimp också nu. Spännande!

Hade man haft Kapp-Ahl i portföljen hade man nog inte köpt kläder för sina pengar idag direkt… Dålig rapport & nyemmission. Mycket tråkiga nyheter, det är svårt att hitta positiva vibbar runt denna aktie. Rune Andersson kan ju inte vara direkt nöjd efter att ha köpt 11% av bolaget några veckor innan kursen rasar med 25%… Han har i alla fall lovat ställa upp i emissionen och vi får väl hoppas det går bra. Långsiktigt kan nuvarande kurs vara attraktiv, men det är väldigt få aktier som stiger under tiden emissionen pågår. Den som går in får nog ställa in sig på att aktien inte rör sig uppåt på ett bra tag.

I övrigt inte mycket nytt, det är ju den vanliga oron för Europa som spökar, med all rätt. Nu ska jag ta helg och äta mat med familjen. Återkommer säkert under helgen med lite reflektioner. (Hoppas RIM håller sig hyfsat stabil i USA ikväll också).


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x