Fick nästan ont i magen imorse när jag såg Hexagons rapport, jag ångrade så djupt att jag inte inkluderat dem i min portfölj än. De har gått upp nästan 40% på en månad, och när jag började plocka in aktier i portföljen för ngn vecka sen så tyckte jag de såg lite dyra ut… Då stod aktien i cirka 120kr… Nu närmare 135kr… Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk har jag hört. Hexagon levererar i alla fall en kanonrapport, och slår förväntningarna, samt visar på en god orderingång vilket borgar för att framtiden också ser bra ut.

Helt klart en bra rapport alltså. Tillbaka till värderingen då, efter en uppgång på cirka 40% på en månad så tänker jag ligga lågt. Jag går inte in i aktien förren den tagit sig ner mot 120kr igen, tills vidare bevakar jag aktien, men plockar inte in den i depån än, det finns intressantare aktier att plocka in…

Eniro??? Vad händer där egentligen? För några veckor sen var den nere i 7kr, nu uppe i nästan 12kr? Inga nyheter, bara spekulationer inför rapporten, och då primärt frågan om nyemissionens vara eller icke vara.  Potentialen i Eniro är helt klart svindlande, men risken är också hög. En chanspost kan vara intressant för den riskvillige, får vi postiva besked i samband med rapporten kan 20kr vara inom räckhåll, men får vi å andra sidan negativa besked så är vi säkert under 10:an igen…  Som sagt, en chansning, inte mer… Jag håller mig utanför tills vidare.