Nu är det helgledigt, jobbat första hela veckan efter Jul & Nyårsledigheten, skönt med lite ledigt igen :-). Jag har ökat med 200 RIMM idag på $65,75 i min CMC Markets depå.

Igår avyttrade jag Clas Ohlson på 150kr, vinsten blev cirka 5500kr på traden. Imorse ångrade jag mig när jag såg de fina säljsiffrorna för December, men nu ser jag att kursen ligger där jag sålde igår. Jag återkomma sannolikt i den aktien, för det är ett välskött snabbväxande konsumentföretag, och såna gillar jag :-)

Victor, tack för kommentaren, angående New Wave så är det egentligen så enkelt att jag “älskar” Torsten Jansson, hade han ringt och erbjudit mig jobb hade jag nog tagit det direkt, jag gillar hans stil, och jag gillar ägar-ledda företag generellt. New Wave är ett kanonföretag som kommer att generera bra vinster när konjunkturen vänder, och de kommer sannolikt snart att börja köpa sig tillväxt igen, dessutom har ju Torsten, Anders Dahlvig och förre VDn köpt relativt mycket aktier senaste veckorna. Det tyder på att vändningen är nära, och jag tror att kursen kan dubblas under året. Det är många som har köprekat aktien, och ser den som en potentiell dubblare 2010, så även jag. Så det köpet är egentligen inte baserat på teknisk analys, utan mer på känsla och starka nyheter från bolaget (Insider-köpen).

Jag är fortfarande sugen på olja, men avvaktar lite till, kanske går in med en mindre post under kvällen, vi får se :-)