Så var det äntligen helg igen, och börserna har stängt för veckan. Blev en bra dag idag, gick kort i OMX när vi stor på -0,10% ungefär och kort på DAX när vi stod i +0,3%. Sålde posterna när vi låg -0,7 i Sthlm & -0,2 ungefär i Tyskland. Tog dock in en liten kort post på DAX i sluthandeln (mot bättre vetande). Idag kan vi ju annars glädjas åt vapenvilan i Ukarina (om den nu håller?)

Läste på Twitter nu att EU kommer införa nya sanktionerna på måndag oavsett vapenvilan, men det återstår nog att se hur det blir med det. Oroande dock att Ryssland verkar ha kidnappat en estnisk polis, eller spion som Ryssland kallar det. Bättrar sannolikt inte på relationen till USA & Nato i detta läge…

Kul med jobbsiffrorna i USA! De blev sämre än väntat, vilket ju självklart var… positivt!! För då kanske FED väntar lite med första höjningen? I en Bullmarket kan alla siffror oavsett utfall vändas till positiva siffror, det är därför man “alltid” ska följa trenden egentligen, det finns inget som stoppar en Bullmarket för att gå för långt, det är inte förrän det inträffar något oväntat som marknaden vänder vanligtvis.

Nästa vecka blir säkert minst lika spännande som denna vecka, med nya siffror, nya förutsättningar i världens oroshärdar och nya företagsnyheter. Men först är det helg, hoppas på mycket sol och värme! Önskar alla traders & sparare en skön helg!