Börsen håller sig på plus-sidan för året, just idag precis vid 4,9% upp på helåret.

För egen del går börshandeln på sparlåga.

Slickar såren efter ytterligare nedgångar i RIM, glädjer mig åt uppgångarna i Telenor, och följer börsen på lagom avstånd nu under Juli. Skönt att det lugnat ner sig med Grekland, i alla fall för tillfället.

Topotarget har tyvärr rasat med upp emot  70% senaste veckan. Flera småsparare som råkat illa ut där. Idag rasade Diamyd med cirka 30%. Dessa två (av många under senaste året) visar hur svår läkemedels-branschen är. Jag håller mig själv helt utanför Biotech. Jag brände mig på Karo Bio för flera år sen, efter det har jag hållit mig borta från just den nischen, även om potenialen självklart är mycket stor… (För övrigt brukar potentialen följas av risker. Är potentialen hög, är risken också hög).

Almedalsveckan på Gotland just nu, händer inte så mycket som påverkar aktiemarknaden kortsiktigt, men en sänkning av bolagsskatten är ju alltid positivt, speciellt för oss med små företag :-)

Nu är det dags att säga god natt, imorgon är en ny dag! Hoppas solen skiner på oss!

Andreas