Sålde mina korta positioner idag med bra vinst i Investerar-SM, dock köpte jag långa positioner kort därefter då jag trodde USA skulle öppna upp. Kom sen inte ur positionen innan stängning pga att jag inte kunde sitta vid datorn. Sitter alltså fast med långa positioner inför morgondagen, vilket nog tyvärr omöjliggör en bra position i Investerar-SM totalt. Stor risk att jag i ett av innehaven når “strike-nivån” och warranten blir värdelös. Dock är det bara cirka 15% av portföljen, men det blir ett stort tapp i rankingen imorgon…

Screenshot 2013-10-08 22.56.36

Ligger på 44:e plats nu. Låg på plats 29 vid lunchtid. F*S*N att jag gick lång! Men men, det visar hur svårt det är att trada, man måste kunna fokusera på det, och det kan jag inte dagtid av naturliga orsaker. Men måste ändå säga att det är en kul tävling, och ett bra sätt att synliggöra dessa instrument som man aldrig skulle våga handla med med “riktiga pengar” eftersom hävstången i många produkter är lite väl kraftig.. BEAR & BULL som finns på Stockholmsbörsen är lite tryggare och rör sig lite mindre :-)

Trodde igår att börsen skulle ner mot 1226 idag, jag hade fel på en dag, imorgon är vi där, det är jag ganska säker på… Hoppas bara det stödet håller, annars är vi på väg ner mot 1200 i nästa steg (dock inte spikrakt ner, utan en rekyl upp borde komma ändå närmsta dagarna). Håller 1226 så kan vi kanske sikta in oss på årshögsta igen (under förutsättning att USA löser sina budget & skuldtaksproblem).

Spännande dag imorgon!!