Ja tänka sig, än en gång har det blivit fredag, och idag är det fredagen den 13:e… För er som precis som jag är 30+ kommer ihåg de gamla skräckfilmerna om Jason och hans härjningar på diverse ungdomsläger osv… Som tur är så är det ju trots allt bara på film denna dagen är så otursförföljd.

Börsen idag har ju gett både ris och ros till oss investerare, vi började med bra siffror från Tyskland, och vid 14:30 var det dags för de första siffrorna från USA. De kom in ungefär som väntat. 16.00 var det återigen och dessa siffror kom in något bättre än förväntat faktiskt… Men trots all statistik så tycker jag fredagen var ganska tråkig. Min portfölj är oförändrad i värde, några innehav har gått upp, andra ner.

Enda förändringen jag gjort senaste dagarna är att jag bytt ut Enquest mot Pare. Jag har alltså sålt Enquest och dubblerat innehavet i PARE. I övrigt inga förändringar.