Precise föll cirka 7%, och nedgången kom sista halvtimmen idag. Imorgon är det både rapport & bolagsstämma, vilket alltid kan utlösa frågor såsom vem sålde, varför, och framför allt, vet personen något vi andra inte vet om? Vi får väl se, men att rapporten imorgon skulle slå förväntningarna är det väl få som förväntar sig. Jag är osäker på om Tactivo-satsningen är rätt, de flesta terminaltillverkare kommer väl förr eller senare bygga in biometri i telefonerna, och Tactivo kan mycket väl bli en kort bekantskap. Men vi får se. Spännande att läsa rapporten ska det bli i alla fall!

Apple rapporterar imorgon, och aktien har varit nere på $389 för några dagar sen. Spännande! Stöd nedåt är $360 och sen $340, samtidigt är aktien kraftigt översåld enligt RSI, så vi får väl se… Förväntningarna inför rapporten verkar i alla fall ha kommit ner en bra bit. Jag har inte bestämt hur jag ska göra med mitt innehav inför rapport än, tror inte jag bestämmer mig förren imorgon kväll innan stängning.

Dollarn fortsätter visa styrka och är upp cirka 2 öre även idag. Dock osäker på utvecklingen framöver, trodde dollarn skulle falla tillbaka, men oron verkar bita sig fast och fler o fler pratar om att optimismen som spirat under våren kan ha kommit lite på sned… Jag är fortsatt positiv på sikt, men visst blir det en skakig väg framåt, men det skapar ju bara ännu fler möjligheter att tjäna pengar :-)