Börsen rör sig fortsatt sidledes med viss turbulens. Det är en klar dragning nedåt, men de riktiga fallen lyser med sin frånvaro. Det är dock flera orosmoln som tornar upp sig närmsta tiden…

  • Ungern, vad händer där egentligen?
  • Storbritannien, det verkar vara gigantiska sparpaket på gång…
  • Spanien, stora strejker på gång, oroligt i landet?
  • Iran ska skicka förnödenheter till Gaza… Israels reaktion?

Många av dessa orosmoln kan skapa kaos på börserna, skulle det dock inte bli allvarligt i något av dessa fall så tror jag Börsen är så stark så den kan återhämta sig en del kommande veckor. Jag väljer dock att ligga kvar i Bear. Har visserligen minskat innehavet till 9000st igår. Vinsten blev någon tusenlapp. BP vågade jag inte hålla kvar, klev av den i förgår med en vinst på typ 100kr :-)

PA Resourses har jag ökat lite till i igår. Blev 2000 inköpta till 4,86kr. Idag gick aktien upp lite, men vi får se, jag tänker köpa 4000 aktier till kommande veckor om jag känner att det är ett bra köptillfälle.

Karo Bio har kommit ner till 6,90kr, det börjar återigen bli intressant att gå in. Får jag den för 6,80 imorgon är jag sugen att kliva på igen faktiskt. I alla fall börja bygga upp innehavet sakta men säkert igen. Är dock skeptisk till Börsen och vill ogärna dra på mig för mycket exponering i aktier för tillfället.

Här är nuvarande depåinnehav