Ingen bra vecka på börsen… Har dock spenderat precis hela dagarna denna veckan med att sitta i möten och på resande fot, har därför bara sporadiskt kunnat läsa DI.se, primärt i mobilen. Även kvällarna har varit fullbokade, så har inte hunnit varken läsa eller blogga i den utsträckning jag önskat…

Men vad ska man skriva en dag som denna? Hävdar fortfarande att det kommer bli värre innan det blir bättre, rekyler uppåt kommer vi självklart ha, men har svårt att se vad som kan stabilisera börsen just nu…

Precise har klara nedgången exemplariskt, med låg omsättning de dagar aktien går ner. Dock har SEB sålt en del senaste veckan, de har tidigare varit största nettoköpare senaste månaderna.

RIMM/Blackberry är nere på $21 vilket är drygt 4 ggr årets vinst. Jag säger inte att det är rätt läge att gå in, men vet faktiskt inte om den kan sjunka mycket lägre? Gartner uttalade sig idag om att QNX “is a promising platform”, men den är fortfarande bara i början av sin utveckling. Tror dock att man ska äga aktien innan Devcon i Oktober, de brukar släppa nyheter i samband med Devcon, Mobile World Congress och Blackberry World… Får vi se den slutgiltiga första QNX-telefonen i Oktober? Och säljstartas i Jan/Feb? I så fall har vi aktien i $35 direkt… Det tror jag i alla fall. Mycket hänger på QNX om ingen hinner köpa upp bolaget innan dess?

Swedbank, ja det är som att vara 7 år och vandra in på BR Leksaker!! Jag vill ha “allt”, helst så många jag kan få plats med, men “pappa”/min magkänsla säger att jag måste vänta till julafton… Julafton i detta fallet infaller sannolikt i samband med default i Grekland, eller någon vecka efter när bankerna i Europa får problem och några går omkull eller räddas av staten… Då ska jag köpa mer swedbank, men inte innan magen säger “köp”, och det dröjer nog ett litet tag till.

BEAR/BULL har jag inte hunnit handla eftersom jag reser så mycket.

Valuta – Dollarn har gått upp kraftigt! Men är lite feg just nu, tror egentligen att dollarn ska upp mer, speciellt om det blir mer problem i Grekland, men tror samtidigt att dollarn på längre sikt sjunker… Ligger lågt just nu med valutahandel.

Imorgon är det fredag och sen helg, det ser jag fram emot! Men först har vi en spännande fredag framför oss! På återseende!