Tillbaka i verkligheten efter nästan en vecka i Spanien. Intrycken från Mobile Wolrd Congress är många, hela telekom-branschen är inne i en mycket spännande fas, och en fullkomlig “explosion” av smartphones och smarta tjänster ligger runt hörnet. Mycket spännande!

Jag har varit ganska inaktiv vad gäller investeringar senaste månaden, men tycker att flera bolag kommit ner på vettiga nivåer efter den lilla nedgång vi haft nu i Februari. Jag är fortsatt positiv till börsen, och har nu en del belåning i depån, vilket är första gången på lång tid.

Har ökat innehaven i H&M, Ratos, Electrolux, Clas Ohlson, samt köpt in Millicom & Trelleborg AB till portföljen. Samtliga bolag är bolag jag tror mycket på. Jag bevakar också Alliance Oil, och kommer sannolikt öka även där närmsta veckorna. För övrigt tycker jag dollarn är attraktivt värderad, vilket gör att jag kommer titta mer på USA-börsen än tidigare. Det ger också en hedge om Börsen skulle vända neråt, då sannolikt dollarn skulle stärkas relativt snabbt.


Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Det skulle vara intressant att höra mer om dina tankar kring dollarn. Själv är jag nämligen inte så säker på att dollarn kommer att stärkas mot kronan de närmsta 12 månaderna. Framförallt beroende på kommande svenska räntehöjningar och en amerikansk ekonomi i gungning.

Anonymous
10 years ago

Charlie, skrev ett inlägg gällande dollarn. Håller med dig ang dollarns utveckling under förutsättning att inget oförutsett inträffar, dock lite orolig för ev oroligheter i mellanöstern, samt PIIGS (även om det verkar lugna ner sig).

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x