Nu på morgonen meddelar både EQT (att man sålt ISS) och Ratos att man sålt ett portföljbolag. Ratos affär är liten, endast 100MSEK, men är en viktig signal att marknaden för exits inte är helt stängd. Tittar vi på ISS-affären så är den värd hela 54 Miljarder SEK.

Gällande dkuldkrisen så är min uppfattning att inte mycket har hänt. Det är fortfarande mycket prat, men väldigt lite handling. Vi får hoppas politikerna börjar bli konkreta närmsta veckorna. Undrar hur bankerna reagerar om det blir 50% nedskrivning i Grekland, det bör komma mer information om nedskrivningar snart.

Google levererade ett mycket starkt resultat förra veckan, och både Apple & Google rusar i USA. Kul att se! De driver Nasdaq just nu och vi behöver verkligen deras hjälp i dessa skakiga tider.

Denna veckan drar rapporterna igång på allvar, och det blir riktigt riktigt spännande! Den mest spännande rapport-perioden på flera år tycker jag. Tror många kommer att överraska positivt, men komma med försiktiga prognoser framåt…

För övrigt är det en underbar höstdag i Karlskrona, solen skiner o havet ligger blankt!