Tiden går snabbt när man har kul! Förra veckan bara sprang förbi med massor av intressanta möten och diskussioner på ett Telecom event i Blekinge. Denna veckan har startat i samma vansinniga tempo, och börsen har fått stå tillbaka en hel del.

Jag hoppas dock i framtiden kunna använda en Tablet (liten dator med pekskärm) för att hålla koll på börsen, det formatet tilltalar mig mer än en mobiltelefon i det långa loppet. Fick möjlighet att testa en Samsung Tab förra veckan, och den är verkligen grym! Såg igår att Blackberry släpper sin variant, återkommer om den senare ikväll. Men kort sagt, den är grym! De som räknat ut RIM ur smartphone-kriget får nog tänka om…

Fick förra veckan också möjlighet att “leka” med en Tablet som kör MeeGo, Nokia & Intels nya operativsystem, och det kan jag säga efter att ha fått se den, räkna inte ut Nokia än… Det var en mycket mykcet trevlig upplevelse! Jag har faktiskt ökat innehavet i Nokia med 30% ungefär under gårdagen.

Kapp Ahl kom med en lite negativ rapport nu på morgonen, men utdelningen motsvarar cirka 6% med nuvarande aktiekurs, det är inte dåligt! Jag plockar nog in lite KappAhl i portföljen i närtid.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.