Det blev inte så mycket spännande som hände på börsen idag, en svag dragning nedåt, och det lär fortsätta även imorgon. Mina BEAR rör sig i rätt riktning i alla fall. RIM föll tillbaka idag på oro för leveranserna av deras Storm2. Det kan vara så att den säljer sämre än väntat, men det lär kompenseras av övriga modeller som sannolikt säljer bättre än marknaden generellt förväntar sig. Det är en månad till nästa rapport, och jag tror att aktien rör sig upp mot $80 innan dess.

I övrigt tycker jag inte det hände så mycket idag, Obama kom ut med lite information om hälsovårdsreformen i USA, några uppgraderingar, framför allt för ABB, lite snack om Swedbank och deras verksamhet i Baltikum, men inget större. Tycker det var lite nyhetstorka idag, och det präglar förståss också utvecklingen på börsen.

Jag hoppas på en öppning på -0,5% imorgon, och sedan en dragning nedåt under dagen. Eventuellt gör jag en exit i mina BEAR imorgon om det blir en rejäl nedgång, annars ligger jag nog kvar någon dag till.

Ingemar Carlsson på realtid.se tror att vi ska upp en bit nu efter förra veckans rekyl, och att vi fortfarande håller på att skapa toppformationen, det kan vara så, och får jag en vinst på några tusenlappar så viktar jag nog över till lite aktier igen.

Jag är sugen på både Kungsleden och Betsson som delar ut stora belopp i vår, och som därigenom borde ha ett bra skydd inbyggt för större kursfall. Men vi får se, återkommer i ämnet senare i veckan.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.