Vill först be om ursäkt för att aktietips.net har ändrats ett flertal gånger senaste veckan, jag håller fortfarande på med bytet från Joomla till WordPress, och det är ganska mycket som ska testas fram innan jag är nöjd med utseende osv. Räknar med att vara klar denna vecka i alla fall.

Nu till ämnet – aktier! Vi har sett en bred nedgång idag, och jag har ändrat lite i portföljen senaste dagarna, men inte hunnit skriva så mycket om det. Att jag köpte in Berkshire Hathaway visst du väl redan, och den investeringen är redan rolig, upp cirka 5% och lite drygt 6000kr plus på den.

RIMM har fallit tillbaka och jag ligger cirka 5000kr minus just nu på det innehavet.

Jag har sålt av 2000 New Wave på måndagen & tisdagen för att finansiera köp i Karo Bio, BRK B mfl. Jag behåller 1000 New Wave och ökar eventuellt innehavet snart igen. (dagens nedgång till lite drygt 33kr gjorde mig intresserad direkt, tror det är ett bra köpläge i aktien).

Har köpt in 800 Kungsleden, jag har inga fastighetsbolag alls, och tycker de är ett stabilt bolag med trygg utdelningspolicy. Inköpskursen blev knappt 50kr och jag ser det som ett långt innehav.

Här är en sammanställning över mina innehav i min Nordnet depå.

Vad gäller min CMC Marketsdepå så har den fallit tillbaka, jag sålde dock mina CFD i olja redan i tisdags, RIMM sålde jag nu på onsdagen och jag har också passat på att dubbla blankningen i dollar. Totalt har jag gått back cirka 7000kr på CMC Markets senaste veckan. (Jag har dock samtidigt gått drygt 10.000 plus på Nordnet).

Men faktum är, det är en svår marknad att tjäna pengar i, idag var jag lyckosam och gick 0,9% upp i min Nordnet-depå när “allt” rasade, men andra dagar kan det vara precis tvärtom. En sak är jag i alla fall säker på, investeringen i Berkshire Hathaway är jag riktigt nöjd med, och jag har tipsat många av mina vänner om denna guldklimp.