Måndagen blev relativt lugn, inga större händelser och en väntad bred liten uppgång. Fingerprint fortsätter upp, och även idag kom ett pressmeddelande om insiderköp. Detta är en mycket stark köpsignal, nästan hela ledningsgruppen har nu köpt aktier senaste veckorna!

RIMM rusade på Nasdaq, upp 5,5% eller $3,7. Och det är mycket för den aktien! Den rör sig sällan mer än 1-2% per dag. RIMM fick en köprek/Outperform, målkurs på $88 kortsiktigt. Aktien bröt också över MA200 för första gången i år. Dagens notering i aktien är den högsta sedan mitten av September 2009. Analytikerna börjar tro att RIMM kommer krossa förväntningarna i rapporten om några veckor, alla siffror och rapporter tyder på att RIMM säljer väldigt bra över hela världen.

Portföljen gick upp knappt 1% idag mycket tack vare RIMM. Även MTG & Kungsleden utvecklades positivt, Astra och Topo agerade på motsatta sidan, men mina positioner i samtliga bolag är relativt små, så pengamässigt blir det inga större rörelser. Ligger fortfarande och avvaktar på att gå in i lite Bear igen, var sugen vid stängning idag men valde att avvakta… Får vi en liten dipp imorgon kanske? Tror knappt det, trenden är urstark, och minsta lilla nedgång visar sig snabbt vara ett bra köptillfälle.

Nedgången kommer, men den har nog flyttats fram någon månad. Även Ingemar Carlsson på realtid.se börjar prata i termer av att Börsen är på väg uppåt, och en större rekyl nedåt kan inledas så sent som i början av sommaren, och ja, jag är benägen att hålla med, tror börsen kan klättra en bit till nu i vår…

Mest spännande rapport i veckan blir Clas Ohlson, ska bli intressant att se om framgångssagan fortsatt tugga på även Q4. Sannolikt är det väl så. Detta är en imponerande vinstmaskin med grym tillväxt! Ett kvalitetsbolag, en klockren investering i Warren Buffets anda.