Har precis landat efter en helg fylld av trav i världsklass. Sett Elitloppet på plats, tillsammans med cirka 30.000 andra travintresserade personer. Mycket trevligt! Varierande väder, och varierande framgång i spelet, men många fina uppvisningar, Brioni i Elitloppsfinalen var helt otrolig, helt uträknad på förhand, slog hela fältet och betalade 27ggr pengarna. Imponerande!

Men men, nu är det snart måndag igen och börsen är öppen som vanligt. Dock är USA stängt imorgon. Kan vara bra att känna till. Brukar innebära att den svenska börsen blir lite lugnare och oftast rör sig utan en klar riktning.

Grekland fortsätter spöka, och Anders Borg har uttalat sig ganska tufft angående deras problem i helgen. Förhandlingarna om åtstramningar i GRekland verkar inte gå så bra, så risken för en kollaps under Juni ökar för varje dag i Grekland.

Läste en några veckor gammal DI Dimension på vägen hem ikväll, gillade det jag läste om Skistar. Aktien har fallit 30% i vår, det motsvarar 1,6 miljarder i börsvärde, nedgången är omotiverat stor, stora barriärer för nya aktörer, hög direktavkastning och potential i Alperna gör aktien intressant. Jag kommer börja bevaka aktien lite mer, och på sikt börja investera i aktien. Dock blir det inga stora inköp initialt.

Nu dags att sova innan klockan ringer och en ny vecka tar vid. (Som för övrigt innehåller en skön långhelg!).