Vem har designat nya DI.se??? Sannolikt ingen som ger sig tillkänna, för det är f*n den sämsta mest katastrofala förändring jag någonsin sett på Internet… Om vi ska börja med det positiva så är det ju att man kan samla nyheter/info om personer/företag osv som man tycker är intressant. Mycket bra!

Men i övrigt så är den i mitt tycke helt värdelös… Testat med Chrome & Firefox.

– långsam scrollning, inte långsam, helt otroligt långsam faktiskt. Kan inte riktigt förstå vad det beror på, Aftonbladet, Expressen, DN osv fungerar klockrent, men DI är konstant seg, i alla fall på min MacbookAir.

– Menybarerna som försvinner när man scrollar… VARFÖR? Blir ju bara irriterande!

– Börssnack!! Hur många frames kan man få plats med på en sida?? Om man kunde tävla i Frames tror jag DI hade vunnit… Har helt slutat besöka Börssnack. Enda sättet att läsa på BS nu är via Börssnack-appen på Androidmarket. (vilket är helt otroligt)!

Trodde aldrig (brukar vara positiv till det mesta) att man kunde göra så kassa förändringar på en i övrigt utmärkt tidningsredaktion! Jag har (tyvärr) i princip slutat besöka DI.se, har gått över till SvD Näringsliv istället. Tråkigt, mycket tråkigt, men gör inte DI om layouten igen så kommer de tappa massor av besökare!

Har förövrigt stoppats ur RIMM, hände redan förra veckan, men inte hunnit skriva. Aktien handlas under styckningsvärdet, men jag ligger lågt ett tag, marknaden verkar vilja fortsätta trycka ner aktien. Långsiktigt ska aktien upp. Ligger dock lågt tills vidare.

Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
9 years ago

Tack! Jag trodde det var bara jag… De kan inte använt sig av testpanel innan lansering för då skulle den aldrig gått igenom.

Anonymous
9 years ago

Instämmer till fullo, jag har gått över till Aktieguiden istället. DI bytte väl helt plattform, tror inte de bygg forumet från grunden, kanske har fel.

Anonymous
9 years ago

Vad grundar du ditt uttalande om att RIMM ska upp på?

Anonymous
9 years ago

Nina & Filip, ja säkert många som håller med oss, verkar så i alla fall! Hoppas de gör något åt detta misslyckande…

Jonas – RIMs totala Market Cap är cirka 3,5 Miljarder USD nu.
De har cirka 2,2 Miljarder USD i kassan, i kontanter.
De har patent som värderats till allt från 2-8 Miljarder USD.
De har 78 miljoner aktiva användare som varje månad genererar intäkter. Även om de skulle sluta sälja telefoner helt så skulle de fortfarande få månadsintäkter i cirka 18-30 månader uppskattningsvis.
De har 6% av smartphonemarknaden och är en klar 3:a på operativsystemen.
QNX, deras nya OS sitter i över 40 miljoner bilar som rullar på vägarna, QNX används inom kärnkraften, rymd-industrin, flygindustrin mm. Dvs QNX kommer överleva oss alla, kanske inte inom RIM, men i så fall är värdet på QNX ganska stort.

Detta sammantaget gör att jag tror att bolaget har potential att både dubblas o mångdubblas.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x