Vem har designat nya DI.se??? Sannolikt ingen som ger sig tillkänna, för det är f*n den sämsta mest katastrofala förändring jag någonsin sett på Internet… Om vi ska börja med det positiva så är det ju att man kan samla nyheter/info om personer/företag osv som man tycker är intressant. Mycket bra!

Men i övrigt så är den i mitt tycke helt värdelös… Testat med Chrome & Firefox.

– långsam scrollning, inte långsam, helt otroligt långsam faktiskt. Kan inte riktigt förstå vad det beror på, Aftonbladet, Expressen, DN osv fungerar klockrent, men DI är konstant seg, i alla fall på min MacbookAir.

– Menybarerna som försvinner när man scrollar… VARFÖR? Blir ju bara irriterande!

– Börssnack!! Hur många frames kan man få plats med på en sida?? Om man kunde tävla i Frames tror jag DI hade vunnit… Har helt slutat besöka Börssnack. Enda sättet att läsa på BS nu är via Börssnack-appen på Androidmarket. (vilket är helt otroligt)!

Trodde aldrig (brukar vara positiv till det mesta) att man kunde göra så kassa förändringar på en i övrigt utmärkt tidningsredaktion! Jag har (tyvärr) i princip slutat besöka DI.se, har gått över till SvD Näringsliv istället. Tråkigt, mycket tråkigt, men gör inte DI om layouten igen så kommer de tappa massor av besökare!

Har förövrigt stoppats ur RIMM, hände redan förra veckan, men inte hunnit skriva. Aktien handlas under styckningsvärdet, men jag ligger lågt ett tag, marknaden verkar vilja fortsätta trycka ner aktien. Långsiktigt ska aktien upp. Ligger dock lågt tills vidare.