Suttit och kollat igenom transaktioner i Nordnet-depån för 2010. Många transaktioner blev det :-). Det i alla fall jag lägger märke till är att Karo i början av året stod i runt 8-10kr, Jag hade många affärer mellan 8,50k upp till 9,50 där jag tradade hyfsat lyckosamt, dock hade jag också en post som var med ner till cirka 6kr… En svidande förlust, den största 2010.

Handlade en del med Clas Ohlson i början av året, då stod aktien i runt 140-150, nu står den i 112. Köpvärd enligt mig. Jag har ett månadssparade (via Aktieinvest) där jag månadssparar i detta kvalitetsbolag.

En av de bättre affärerna under året blev Berkshire Hathaway när de splittades. Jag köpte på mig lite aktier innan splitten och låg kvar i ngn månad. Sålde med cirka 25% avkastning.

I somras handlade jag mycket BP, även det med gott resultat, jag gjorde cirka 20% i nettovinst totalt under sommarmånaderna.

Har också handlat med XACT BEAR en del, och där har jag förlorat pengar, framför allt Juli-Augusti då jag trodde att börsen skulle gå ner, jag är dock glad att jag legat med en del likvider vid sidan om.

Jag har haft cirka 15% avkastning på kapitalet 2010, lite sämre än index, men jag är ändå nöjd efter fallet i Karo.

Nu tar vi nya tag och siktar högre under 2011.