Är det dags för nyheter runt Karo Bio snart? Jag börjar faktiskt tro det, det kan självklart vara så att jag bara “dras med” i den uppgång som aktien visat senaste veckorna, men jag tror faktiskt att det börjar dra ihop sig för avtalstecknande.

Omsättningen som visats senaste veckorna kan inte komma enbart från småsparare, och uppgången från nyemmissionen sent i höstas är ju grym! Från en bottennotering lite över 5:an, till som idag, en slutkurs på 8,45!

Jag har idag i alla fall köpt in 5000 Karo Bio, det blev 1000 New Wave som åkte ut, inte för att jag inte tror på NWG, men för att jag gärna ville få in Karo i portföljen.

Imorgon får jag över mer pengar från min Avanza-portfölj, och då kan jag göra lite större inköp eventuellt. Men tills vidare är 5000st Karo Bio en lagom nivå.

Gällande New Wave Group så fick de en köprek av Börsveckan idag, och jag tror den aktien når 40kr inom någon vecka, tåget har alltså inte gått,  men aktien blir dyrare för varje dag som går! Det är kul när bra företag premieras, och nu verkar alla “olyckskorpar” vara som bortblåsta, och bolaget börjar så smått återta positionen som analytikernas kelgris igen :-)

I övrigt inga förändringar idag, varit på resande fot hela dagen. Återkommer senare i veckan med lite information om hur jag jobbar mobilt med att bevaka börsen på resande fot med min HTC Hero, Blackberry Bold och dator. Såg en kommentar ang Hero, och jag återkommer i frågan, jag gillar min Hero skarpt, men implementationen av Java i telefonen är inte optimal, och exempelvis Nordnet Wintrade Mobil fungerar inte idagsläget. Men det är självklart bara en tidsfråga…

Angående dollar är jag sugen, och tar nog en liten position under kvällen. Jag köpte faktiskt in lite olja i fredags, fick den på 77,75, så en liten nedgång har det blivit, dock har olja återhämtat sig idag. Om dollarn faller så kommer oljepriset att tryckas upp ytterligare tror jag, och $100 är ingen omöjlighet första halvåret i år!Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x